Peuterwerk

Peuterwerk In ‘t Park is op 24 augustus 2020 gestart bij de tijdelijke locatie van basisschool ’t Schrijverke, in een groene omgeving aan de rand van Herpen. Met ingang van het nieuwe schooljaar 2021-2022 verhuizen we met basisschool ’t Schrijverke mee naar een prachtige nieuwe locatie aan de Wassenbergstraat 12 te Herpen.
De peutergroep bestaat uit maximaal 14 kinderen van 2-4 jaar.Onze openingstijden zijn op maandag, woensdag en donderdag ochtend van 8.30 tot 12.30 uur.

Peuterwerk in een natuurlijke omgeving heeft als pedagogische meerwaarde dat kinderen direct in contact zijn met de natuur. Er is van alles te beleven, zoals bijvoorbeeld spelen met bladeren in de herfst, stampen door modderplassen, kruipen in het gras dat kietelt aan je knieën en wandelen door het park. De nieuwbouw van basisschool ’t Schrijverke is een unieke locatie voor peuterwerk gelegen in het dorp en omgeven door een park met veel ruimte en groen. Vanzelfsprekend zullen die kenmerken steeds als een rode draad door ons pedagogisch beleidsplan lopen.

Ons pedagogische beleidsplan beschrijft wie we zijn, waar we voor staan, onze pedagogische doelstelling en de dagelijkse werkwijze in praktijk. Het biedt de pedagogische medewerkers (hierna kortweg pm’ers) ondersteuning bij hun dagelijks werk en geeft de ouders inzicht in hoe wij werken bij het peuterwerk.

Binnenkort staat ons pedagogisch plan en meer informatie op deze website

Voor vragen of informatie neem gerust contact op via 06-16040646 of mail naar info@inhetparkherpen.nl

Inschrijven kan via onderstaande knop

 

Aanmelden Peuterwerk

"Positieve verwachtingen leiden tot positieve resultaten"