Buitenschoolse opvang (BSO)

BSO In ‘t Park is op 24 augustus 2020 gestart bij de tijdelijke locatie van basisschool ’t Schrijverke, in een groene omgeving aan de rand van Herpen.
Wij bieden opvang aan maximaal 22 kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar in een groene, ruime omgeving waarin vrije keuze van spel en activiteiten mogelijk zijn. De kenmerken buiten, ruimte en groen zullen steeds als een rode draad door ons pedagogisch beleidsplan  lopen.
Met ingang van het nieuwe schooljaar 2021-2022 zijn we met basisschool ’t Schrijverke mee naar een prachtige nieuwe locatie aan de Wassenbergstraat 12 te Herpen verhuisd.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend. Onze openingstijden zijn van 7.00 uur tot 8.30 uur en van 14.00 uur tot 18.15. Ook bieden wij vakantie opvang en opvang tijdens studie dagen van ’t Schrijverke.

BSO in een natuurlijke omgeving heeft als pedagogische meerwaarde dat kinderen direct in contact zijn met de natuur. Er is van alles te beleven, zoals bijvoorbeeld spelen met bladeren in de herfst, stampen door modderplassen, kruipen in het gras dat kietelt aan je knieën en een wandeling maken naar de Erfdijk of de wetering. De nieuwbouw van basisschool ’t Schrijverke is een unieke locatie voor BSO gelegen in het dorp en omgeven door een park met veel ruimte en groen. Vanzelfsprekend zullen die kenmerken steeds als een rode draad door ons pedagogisch beleidsplan lopen.

Ons pedagogische beleidsplan beschrijft wie we zijn, waar we voor staan, onze pedagogische doelstelling en de dagelijkse werkwijze in praktijk. Het biedt de pedagogische medewerkers ondersteuning bij hun dagelijks werk en geeft de ouders inzicht in hoe wij werken bij de BSO.

Voor vragen of informatie neem gerust contact op via 06-16040646 of mail naar info@inhetparkherpen.nl

Inschrijven kan via onderstaande knop

 

Aanmelden BSO