Nieuwe ouders

Aanmelden leerling

Alle kinderen in Nederland zijn leerplichting vanaf hun 5e verjaardag. In de meeste gevallen komen kinderen al naar school als ze 4 jaar zijn geworden.
Het zoeken van een school die bij uw kind en u past is soms best moeilijk. Het onderwijs verandert steeds. Het ministerie van onderwijs heeft een website waarop algemene informatie staat over het basisonderwijs in Nederland. U kunt daar lezen wat er moet, mag en kan op de basisschool. U vindt deze informatie in de link Basisonderwijs | Rijksoverheid.nl

De gemeente Oss stuurt alle ouders van kinderen die in het volgende schooljaar 4 jaar worden een brief met daarin het verzoek hun kind aan te melden op een basisschool. Ouders kunnen hun kind het hele jaar door aanmelden. We hebben geen wachtlijst op 't Schrijverke. 

Onder de knoppen hieronder vindt u het aanmeldformulier en het protocol informatieverstrekking voor gescheiden ouders.

Aangemeld en nu?

Praktische informatie groep 1-2

Wat leuk dat u voor 't Schrijverke hebt gekozen! Wij willen graag dat u en uw kind een goede start kunnen maken

Hiervoor krijgt u van ons specifieke, praktische informatie over groep 1-2. We hopen hiermee eventuele vragen en onduidelijkheden op voorhand al voor u beantwoord te hebben. Uiteraard bent u van harte welkom om vragen aan leerkracht of klassenouder te stellen.

Een hele fijne en leerzame tijd op 't Schrijverke gewenst!